Nieuws  
Nieuws
Over Gerrie Hondius
Portfolio
Winkel
Tekenen op locatie
Anders, nl.
Contact
hondiusland weblog

Lang niets vernomen uit Hondiusland? Hier volgt het nieuws.

In Contact

Hij was er weer, de jaarlijkse borrel van mijn fijne uitgeverij Contact. Aansluitend gedineerd met Ds. Henk Leegte, vertrekkend redactrice May Meurs, Arthur Umbgrove, Stephan Sanders, Paulien Cornelisse en Arie Boomsma. Ja, dat gaf stof genoeg! Het was heeeel gezellig.

Op televisie

Met ingang van NU ben ik verslaggever bij NCRV's Schepper&Co. In het komende televisieseizoen ziet u mij ongehinderd door enige kennis een aantal religieuze evenementen ervaren. Vrijdag 10 september is de eerste uitzending, en mijn bijdrage zal worden afgewisseld door die van Ds. Gert van de Meeberg, die daarbij wèl zal worden gehinderd door enige kennis.

Op het toneel

Ter gelegenheid van het jubileum van de Open Bak in Theater de Engelenbak in Amsterdam speel ik woensdagavond 8 september mee in Het Feuilleton, geschreven door Dominique Engers.

Afgehandeld

Gisteren stuurde ik al het tekenwerk op naar uitgeverij Kosmos voor Opa Toetoet raakt de kluts kwijt. Dit kinderboek van auteur Chris Veraart legt de ziekte Alzheimer uit aan kinderen die daarmee te maken krijgen, bijvoorbeeld door hun dementerende grootouders. Mede door de veelkleurige prenten toch een vrolijk boek. Het verschijnt  in november 2010.

In mijn vrije tijd

Na mijn werkzame zomer, die geheel in het teken van Opa Toetoet stond, heb ik wat meer vrije tijd. Eindelijk dus weer brons gieten, schilderen en schrijven! Helemaal mijn idee van een mooie vakantie.

In het wild

of bij Contact, of bij Kosmos, kunt u mij zondag a.s. aantreffen op de Manuscripta in Amsterdam. Bovendien ben ik te volgen op Twitter, via http://twitter.com/Zelfschepper

Verwacht

Voor de Bakenesserkerk in Haarlem, die in gebruik is genomen door de Dienst Archeologie, mocht ik een glas-in-lood-raam ontwerpen. Of het ontwerp ook zal worden uitgevoerd hangt nog van een aantal zaken af, maar ik geef u vast een voorproefje.